Voor alle stemmen
  Nationaal- en internationaal
  Voor al uw producties

  Stemmen laten inspreken

  Laat u de stemmen voor uw audio- en videoproducties inspreken door een ervaren acteur, dan rekent u op een professioneel eindresultaat. Om dat doel te bereiken, is het natuurlijk wel belangrijk dat u met voice-overs of stemacteurs in zee gaat die aan hoge kwaliteitseisen voldoen. Dankzij de jarenlange ervaring van MultiVoice op het vlak van stemmen inspreken zorgen we gegarandeerd voor een topresultaat. Wij verwelkomen u graag op ons bureau in Hilversum om uw wensen voor de productie te bespreken.

  Neem vrijblijvend contact met ons op:
  +31-(0) 35 672 60 60info@multi-voice.nl

  Laat uw productie door professionele stemmen inspreken

  Naast ons professionele aanbod aan Nederlandse en Vlaamse stemmen, bieden we u ook de mogelijkheid om tal van buitenlandse stemmen in te zetten voor uw audio- en videoproducties door een van onze acteurs in te huren. We laten op uw verzoek bijvoorbeeld bedrijfsfilms of commercials inspreken met de stemmen van verschillende acteurs.. Dit maken wij mogelijk door het casten van een stemacteur. Zo kunt u kiezen voor:

  We kunnen u professionele spreekstemmen in letterlijk elke buitenlandse taal leveren. En ook bij ons internationale aanbod rekent u natuurlijk op een resultaat van hoge kwaliteit.

  Ontdek de perfecte match aan de hand van een stemdemo

  Onze stem agency biedt u altijd de juiste match, ongeacht het soort productie waar u voice-overs of stemacteurs voor nodig heeft. Onze bookingmanagers laten u graag een aantal passende stemdemo’s horen, zodat u een goede indruk krijgt welke stemmen voor het inspreken het meest geschikt zijn als voice-over voor een reclame. Bel naar +31 (0)35 672 60 60 of info@multi-voice.nl om de mogelijkheden door te bespreken.