De juiste stem voor elke productie

  De ervaren voice-overs van MultiVoice kunnen zich inleven in uw verhaal. Zij overtuigen en zorgen dat uw boodschap overkomt. Een half woord van de regie is voor hen voldoende om te begrijpen welke toon u bedoelt. Onze voice-overs denken met u mee over ritme en timing. En natuurlijk doen ze ook bruikbare suggesties op redactioneel gebied.

  • English

  Het kleurensysteem

  MultiVoice heeft al haar stemmen gekoppeld aan een kleur. Zo vindt u nog sneller de juiste stem voor uw productie.

  Casting op maat

  Wilt u fragmenten horen of wilt u direct een boeking plaatsen, neem dan contact op met één van onze bookingmanagers.

  Meld je aan!

  Jouw stem op radio en tv? Lees hier hoe je je kunt aanmelden.

  Het kleurensysteem

  Kleur & Emoties

  We gebruiken vaak kleuren om gemoedstoestanden aan te duiden. Zo geeft rood je een gevoel van intimiteit, energie en passie. Oranje geeft een gevoel van saamhorigheid. Geel maakt je vrolijk. Je creëert rust met neutrale kleuren als beige, grijs, wit, zwart en bruin.
  Koele kleuren als turquoise, blauw en groen werken verfrissend. Ze zijn ontspannend en geven je het gevoel van ruimte. Roze, lila en violet zijn zoete kleuren en versterken je intuïtie.
  Kortom, kleuren hebben effect op je emoties.

  Het kleurensysteem

  MultiVoice heeft al haar stemmen gekoppeld aan een kleur. Deze sluit aan bij de specifieke kenmerken van het stemgeluid. Zo ziet u in één oogopslag wat het timbre van een bepaalde stem is. Ons kleurensysteem wordt ook door andere organisaties gebruikt, o.a. door de VRT.

  Snel casting op maat

  Vul dit formulier in, met zoveel mogelijk details over uw project of productie. Na ontvangst mailen wij u direct een stemmenselectie op maat. U kunt ons natuurlijk ook bellen voor een persoonlijk advies.

  Wilt u fragmenten horen of wilt u direct een boeking plaatsen, neem dan contact op met één van onze bookingmanagers.

  T +31-(0)35 672 60 60

  E book@multi-voice.nl

  Meld je aan voor een stemtest

  Is bewust communiceren met je stem jouw tweede natuur en heb je professionele microfoonervaring? Misschien is jouw stem een aanvulling op ons stemaanbod. Alle stemaanbieders kunnen een stemtest doen. Klik hier voor meer informatie over onze selectieprocedure. Wij zoeken stemaanbieders in alle talen.