MultiVoice: snel, persoonlijk en betrouwbaar

  Het vinden van de juiste voice-over voor uw productie is een lastige en tijdrovende klus. MultiVoice kent de stemmenwereld als geen ander en beschikt over een groot internationaal netwerk van professionele voice-overs in alle talen. Wij werken uitsluitend met geroutineerde professionals.

  • English

  Advies en service

  Onze bookingsmanagers staan klaar om u de perfecte stem voor uw productie te vinden.

  Geschiedenis

  Cees Manintveld (oprichter van MultiVoice) begon zijn carriere bij radio piraat Veronica. Lees hier zijn verhaal.

  In de media

  MultiVoice onderscheidt zich al 45 jaar. Lees het dubbelinterview met directeur Roos Manintveld en haar vader èn oprichter Cees.

  Advies en service

  Advies

  Voor iedere productie gaan we op zoek naar de juiste stem. Wij verdiepen ons in uw wensen en passen ons advies hier naadloos op aan. Zo vinden we voor iedere klant de perfecte match.
  Onze bookingmanagers staan klaar om een selectie stemdemo’s voor u samen te stellen die u snel per e-mail ontvangt. Een kwestie van minuten. U luistert, kiest en boekt.

  Complete service

  We leveren niet alleen stemmen. Tekstredactie voor iedere gewenste taal zit ook in ons servicepakket. Natuurlijk kennen wij de technische mogelijkheden en kwaliteiten van vele opnamestudio’s wereldwijd. We bespreken voor u de beste en plannen de stemmen in. Tot slot regelen we voor u de administratieve afhandeling zoals; status van de stem, contracten, geheimhoudingsverklaringen en een heldere factuur met de afgesproken prijs.

  Geschiedenis

  Van radiopiraat tot directeur

  Cees Manintveld (oprichter van MultiVoice) is geen onbekende in de mediawereld.
  Zijn carrière begon in 1970 als technicus bij Radio Veronica, toen nog een piraat. Het waren spannende tijden op zee. De radio lokte en uiteindelijk sprak hij bij Veronica zijn eerste woorden in de ether als nieuwslezer. In 1974 werd Radio Veronica een legale landzender.

  1978

  In 1978 was er al veel veranderd in het medialandschap. Er kwamen steeds meer zendgemachtigden die steeds professioneler gingen werken. Manintveld zag dat er behoefte was aan een professioneel stemmenbureau met internationale uitstraling. Dit was het begin van MultiVoice.

  In de media

  De eigenzinnige koers van MultiVoice

  De overname van het internationale stemmenbureau MultiVoice door Roos Manintveld heeft zich in de zomer van 2013 als een geruisloze operatie voltrokken. Doordat het bedrijf onverminderd een betrouwbaar baken in de stemmenwereld bleef, merkte de buitenwacht nauwelijks dat oprichter Cees Manintveld de dagelijkse leiding aan zijn dochter had overgedragen.

  Ook binnen de familie leverde de troonswisseling geen overmatig spektakel op. en dat terwijl Roos altijd luid en duidelijk had laten blijken dat zij geen ambitie koesterde om in de voetsporen van haar vader te treden. Lees verder