Voor alle stemmen
  Nationaal- en internationaal
  Voor al uw producties

  De perfecte stem bij ons castingbureau

  Wilt u voor een audio- of videoproductie de perfecte stem vinden bij een castingbureau, maar wilt u zelf niet te veel tijd kwijt zijn aan de casting van een stemacteur? Dan schakelt u de stemspecialisten van castingbureau MultiVoice uit Hilversum in! Dankzij onze doorlopende zoektocht naar kwalitatief sterke stemmen hebben wij een ruim portfolio met voice-overs en stemacteurs die bij allerlei verschillende producties ingezet worden. Dankzij onze strenge selectie tijdens de stemmencasting weet u zeker dat u een echte professional inschakelt. Dit is wat wij voor u als castingbureau kunnen betekenen in uw zoektocht naar de perfecte stem.

  Neem vrijblijvend contact met ons op:
  +31-(0) 35 672 60 60info@multi-voice.nl

  Test welke stem van ons castingbureau bij uw productie past

  Al tijdens de stemmencasting kijken we met een uitgebreide stemmentest hoe we een stemacteur in kunnen zetten. Bij ons castingbureau testen we tijdens de casting iedere stemacteur op uiteenlopende vaardigheden die betrekking hebben op het voorlezen van teksten. Is er voldoende inlevingsvermogen aanwezig? Is de stem van de stemacteur helder en duidelijk tijdens de casting? Wordt overal en altijd de juiste klemtoon gebruikt? Dit zijn enkele zaken waar wij tijdens inspreken van stemmen en het casten van stemmen op letten. Daarnaast zijn we natuurlijk op zoek naar specifieke, individuele stemvaardigheden die perfect bij uw audio- of videoproductie passen. Periodiek beluisteren we tijdens een speciale sessie de audiobestanden van de stemacteurs die zich hebben aangemeld bij ons castingbureau. Aan de hand daarvan bepalen we welke stemacteurs de casting hebben gehaald. Vervolgens kunt u kiezen uit welke stemacteur u wilt casten voor uw opdracht.

  U heeft het bij ons te zeggen

  Bij ons castingbureau kiest u zelf welke stemmen u een kans geeft voor uw opdracht. Waar vroeger voornamelijk een stembureau het voor het zeggen had, is dat tegenwoordig compleet omgedraaid. Wij casten de stemacteur die voldoet aan uw wensen tijdens een casting voor uw opdracht, waardoor u binnen een mum van tijd een professionele voice-over heeft. Het maakt hierin niet uit of u op zoek bent naar een Nederlandse of een buitenlandse voice-over: wij hebben een groot portfolio met geschikte stemmen voor een stemmencasting.

  Vraag een stemmencasting aan voor uw productie

  We stellen hoge eisen aan de stemmen bij ons castingbureau. In de praktijk betekent dit dat het casten van de perfecte stem snel kan vorderen, zodat u voorspoedig uw productie afrondt. Wilt u meer informatie over de stemmencasting die wij uitvoeren? Of wilt u graag een stemacteur casten voor uw volgende project? Neem dan contact met ons op! Bel naar +31 (0)35 672 60 60.