Voor alle stemmen
  Nationaal- en internationaal
  Voor al uw producties

  Franse voice-over

  Voor een Franse voice-over benadert u de specialisten van MultiVoice uit Hilversum. Zij helpen u graag met het vinden van een geschikte voice-over voor uw audio- of videoproject. In ons uitgebreide aanbod vindt u gegarandeerd een ervaren stem waarmee u een professionele indruk maakt. Wij bieden stem-acteurs aan voor verschillende talen.

  Neem vrijblijvend contact met ons op:
  +31-(0) 35 672 60 60info@multi-voice.nl

  Een Franse voice-over kiezen uit een uitgebreid portfolio

  Als u op zoek bent naar een professionele voice-over, zit u bij ons zeker goed. U hoeft namelijk niet op zoek te gaan naar een stemacteur die een geschikte kandidaat voor uw project kan zijn. Dit zoekproces nemen wij u uit handen. Voordat wij een buitenlandse stem, zoals een Duitse of een Franse voice-over toevoegen aan ons portfolio, dient deze te voldoen aan onze strenge eisen. Tijdens een uitgebreide stemtest beoordelen wij alle stemacteurs die zich bij ons aanmelden op de volgende punten:

  • Veelzijdigheid
  • Redactioneel inzicht
  • Inlevingsvermogen
  • Beheersing van alle spreekstijlen

  Het maken van duidelijke afspraken

  Voor uw opdracht laten wij u passende stemdemo’s luisteren. U geeft aan wie uw favoriet is en wij boeken hem of haar voor u. Wij zorgen ervoor dat de Franse stemacteur of – actrice voorbereid wordt en de gewenste tekst ontvangt. Aan de hand van uw wensen bespreken we of het opnemen van de tekst bij ons op locatie gebeurt of elders in een studio wordt gepland.

  Ontdek onze Franse stemacteurs aan de hand van stemdemo’s

  Heeft u een Franse voice-over nodig voor uw volgende audioproductie? Laat onze voice-over agency u dan helpen bij het uitzoeken van de juiste voice-over. Geef aan ons door wat u zoekt in een stem en wij gaan in ons portfolio op zoek naar de geschikte kandidaat. Als u nog vragen heeft, neemt u contact met ons op door te bellen naar +31 (0)35 672 60 60.