Voor alle stemmen
  Nationaal- en internationaal
  Voor al uw producties

  Poolse voice-over inhuren

  Bent u op zoek naar een Poolse voice-over voor uw volgende audio- of videoproject? Heeft u echter geen tijd om uitgebreid onderzoek te doen naar verschillende stemacteurs en de beste te selecteren? MultiVoice in Hilversum neemt u het meeste werk uit handen. Wij hebben al professionele stemacteurs geselecteerd voor uw project. Het enige wat u hoeft te doen is uit de stemdemo’s die wij aandragen uw favoriet te kiezen.

  Neem vrijblijvend contact met ons op:
  +31-(0) 35 672 60 60info@multi-voice.nl

  Een Poolse voice-over die uw via ons inschakelt voldoet aan strenge eisen

  Als een Poolse voice-over zich bij ons aanmeldt, ondergaat hij of zij eerst een uitgebreide stemmencasting. Tijdens deze test wordt de Poolse stemacteur beoordeeld op de volgende punten:

  • Redactioneel inzicht
  • Veelzijdigheid
  • Inlevingsvermogen
  • Beheersing van verschillende spreekstijlen

  Heeft diegene alle vaardigheden die wij in een professionele voice-over willen zien? Dan gaan we kijken wat deze persoon kan toevoegen aan ons aanbod. Wij delen al onze stemmen in per kleur. Deze kleur kiezen we op basis van de specifieke kenmerken van het stemgeluid. Aan de hand van uw wensen kiezen wij een kleur die daar het beste op aansluit. Uit het aanbod van stemmen, kiest u door middel van stemdemo’s welke stem uw opdracht zal uitvoeren.

  Plan een afspraak bij ons in

  Naast dat u bij ons terecht kunt voor een Poolse voice-over, bieden wij ook Russische voice-overs  aan. Tijdens een persoonlijk gesprek met onze bookingmanagers legt u precies uit wat u zoekt in een voice-overstem. Wij dragen stemdemo’s aan waaruit u de meest geschikte stem kiest. Vervolgens boeken wij deze stemacteur(s) voor u. Maak een afspraak door contact met ons op te nemen. Voor telefonisch contact belt u ons op +31 (0)35 672 60 60.