Voor alle stemmen
  Nationaal- en internationaal
  Voor al uw producties

  Een Duitse voice-over

  Consumenten of bedrijven uit Duitsland zullen erg blij zijn als u een Duitse voice-over gebruikt bij uw audio- of videoproductie. MultiVoice uit Hilversum is hét toonaangevende bedrijf op het gebied van voice-overs. Wij hebben een uitgebreid aanbod aan professionele stemmen die u helpen bij het opnemen van voice-overs in verschillende talen.

  Neem vrijblijvend contact met ons op:
  +31-(0) 35 672 60 60info@multi-voice.nl

  Een Duitse voice-over van topkwaliteit

  Voordat wij een nieuwe Duitse voice-over aan ons portfolio toevoegen, ondergaan alle acteurs een uitgebreide casting. Tijdens deze stemmencasting beoordelen we de capaciteiten van deze kandidaat op verschillende vlakken zoals:

  • Inlevingsvermogen
  • Redactioneel inzicht
  • Veelzijdigheid
  • Beheersing van alle spreekstijlen

  Pas als een Duitse voice-over voldoet aan al onze strenge eisen, bepalen we wat deze stemacteur aan ons aanbod toevoegt. Dit alles doen we zodat u enkel de keuze heeft tussen professionele stemmen.

  Hoe kiest u uw voice-over?

  Aan de hand van uw wensen selecteren wij een aantal Duitse voice-overs die geschikt kunnen zijn voor uw project. Als u een Duitse stemacteur heeft gekozen, zorgen onze managers ervoor dat de desbetreffende persoon op het gewenste moment uw tekst in het Duits inspreekt als voice-over. Het inspreken van de tekst kan bij ons op locatie of in een studio. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor voice-overs in andere talen, zoals:

  Maak een afspraak met ons

  Wilt u met onze hulp een professionele Duitse voice-over vinden? In ons stemmenaanbod vindt u altijd een juiste stem. Vertel ons in een persoonlijk gesprek de kwaliteiten die u zoekt in uw voice-over en wij laten u een aantal geschikte stemdemo’s luisteren. Wilt u contact met ons opnemen voor het maken van een afspraak? Stuur dan een e-mail naar info@multi-voice.nl of bel ons op.