Voor alle stemmen
  Nationaal- en internationaal
  Voor al uw producties

  Een Engelse voice-over

  Met een Engelse voice-over in uw audio- of videoproductie bereikt u een wereldwijd publiek! U kunt terecht bij MultiVoice uit Hilversum als u een professionele Engelse stem zoekt die u helpt bij het inspreken van uw gewenste tekst. Onze ervaren bookingmanagers denken graag met u mee, zodat u het beste eindresultaat behaalt met een project van hoge kwaliteit.

  Neem vrijblijvend contact met ons op:
  +31-(0) 35 672 60 60info@multi-voice.nl

  Uw Engelse voice-over is een echte professional

  Voordat Engelse stemacteurs voor ons aan de slag mogen, worden ze onderworpen aan een strenge selectieprocedure. Uw Engelse voice-over is beoordeeld op zijn of haar veelzijdigheid en beheersing van alle spreekstijlen. Ook oordelen we over het redactioneel inzicht en het inlevingsvermogen van de stemacteur. U vindt bij ons niet alleen voice-overs voor producties in het Engels, maar voor alle talen. U heeft de mogelijkheid om bij ons stemacteurs te vinden voor onder andere:

  Wat kunt u van ons verwachten?

  Door in zee te gaan met onze stem agency voorzien wij u van diverse stemdemo’s. Wij kiezen van tevoren een geselecteerd aantal Engelse voice-overs voor u uit, waarna u kunt kiezen welke stem het beste bij uw project past. Eenmaal gekozen, zorgen wij ervoor dat de gewenste voice-over wordt ingehuurd voor de tekst die in het Engels ingesproken moet worden. Het inspreken van de tekst kan bij ons op locatie of in een studio naar wens.

  Beluister onze stemdemo’s

  Wilt u uw audioproject uitvoeren met een Engelse voice-over? Bij ons castingbureau hebben wij geschikte voice-overs voor iedere productie! Geef bij ons aan welke specificaties uw voice-over nodig heeft en wij laten u een aantal passende stemdemo’s horen. U kiest vervolgens zelf de stemacteur(s) voor uw project. Neem contact met ons op voor vakkundig advies of meer informatie door een e-mail te sturen naar info@multi-voice.nl of bel ons op +31 (0)35 672 60 60.