Voor alle stemmen
  Nationaal- en internationaal
  Voor al uw producties

  Een voice-over voor een project in het Noors

  Wilt u graag een voice-over inhuren voor een project in het Noors? Dan zit u bij MultiVoice in Hilversum gegarandeerd goed. Onze bookingmanagers helpen u graag bij het vinden van een geschikte stem. Het enige wat u daarvoor hoeft te doen is uw wensen bij ons aan te geven. Wij voorzien u vervolgens graag van enkele stemdemo’s.

  Neem vrijblijvend contact met ons op:
  +31-(0) 35 672 60 60info@multi-voice.nl

  Luister en vindt de perfecte voice-over voor een tekst in het Noors

  Aan de hand van uw wensen gaan wij op zoek naar een voice-over in het Noors die past bij uw project. Ons portfolio is ingedeeld in negen verschillende kleuren. Deze kleuren geven allen hun eigen eigenschappen aan. Als u bijvoorbeeld op zoek bent naar een voice-over die de tekst in het Noors op een avontuurlijke en open manier inspreekt, dan gaan wij op zoek naar stemmen die roze gemarkeerd zijn. Zo hebben wij nog vele andere kleuren en eigenschappen. Dit doen wij bij alle buitenlandse voice-overs, waaronder:

  Huur een professional in

  Met de hulp van ons bedrijf voorziet u uzelf van een ervaren voice-over die met gemak teksten in het Noors kan inspreken. Onze bookingmanagers gaan graag met u in gesprek om uw wensen op te sommen. Maak hiervoor een afspraak met ons. Dit doet u door te bellen naar +31 (0)35 672 60 60 of stuur een e-mail naar info@multi-voice.nl. Wij introduceren u graag met al onze stemmen.