Voor alle stemmen
  Nationaal- en internationaal
  Voor al uw producties

  Een Spaanse voice-over

  Als u met uw audio- of videoproductie een Spaans publiek wilt bereiken, doet u er goed aan een Spaanse voice-over in te schakelen. Bij MultiVoice uit Hilversum kiest u uit een divers aanbod aan ervaren stemmen dé stem die past bij uw project. Wij leveren enkel topkwaliteit, daarom worden alle stemacteurs die zich bij ons aanmelden eerst uitgebreid getest.

  Neem vrijblijvend contact met ons op:
  +31-(0) 35 672 60 60info@multi-voice.nl

  Een Spaanse voice-over inhuren voor uw audio- of video-project

  Dankzij onze uitgebreide stemtest, werken wij enkel met professionele en ervaren voice-overstemmen. Wij controleren of alle Spaanse voice-overs en Portugese stemacteurs aan onze strenge eisen voldoen, voordat ze een voice-over voor ons mogen uitvoeren. Tijdens de stemmencasting van ons castingbureau worden alle voice-overs beoordeeld op uiteenlopende vaardigheden, terwijl ze teksten voorlezen. Wij oordelen onder andere over de volgende punten:

  • Het inlevingsvermogen
  • Een helder en duidelijke stem
  • Gebruik van de juiste klemtoon

  Hoe huurt u een Spaanse voice-over in?

  Zodra u ons voice-over bureau inschakelt, zorgen onze managers ervoor dat de gewenste voice-over uw tekst in het Spaans zal inspreken op het gewenste moment. Een Spaanse stemacteur kiest u op basis van de stemdemo’s die wij u toesturen. De Spaanse voice-over wordt van tevoren voorzien van de gewenste tekst, zodat hij of zij op het moment van inspreken volledig voorbereid is.

  Meen contact op voor een professionele voice-over

  Heeft u bepaalde eisen voor de Spaanse stem van uw voice-over? Geef ze aan ons door en wij laten u een aantal stemdemo’s luisteren die volgens ons geschikt zijn voor uw project. U neemt contact met ons op door ons te bellen op +31 (0)35 672 60 60 of u stuurt een e-mail naar info@multi-voice.nl. Wij geven u graag meer informatie over onze diensten.