Voor alle stemmen
  Nationaal- en internationaal
  Voor al uw producties

  Een voice-over boeken

  Wilt u een voice-over boeken voor een audio- of videoproductie? MultiVoice in Hilversum biedt u een ruim aanbod aan. Wij hebben een groot protfolio met verschillende stemmen in diverse talen. Hierdoor bieden wij een geschikte stem aan voor iedere productie. Het inhuren van een voice-over verloopt via een bookingmanager die op de hoogte is van al uw wensen.

  Neem vrijblijvend contact met ons op:
  +31-(0) 35 672 60 60info@multi-voice.nl

  Een voice-over boeken voor uw volgende productie

  Staat u op het punt een internationale productie op te nemen? Laat ons internationale stemmenbureau helpen bij het inhuren van geschikte voice-overs. Wij hebben meerdere ervaren bookingmanagers in dienst die u helpen bij het boeken van een geschikte voice-over. U kunt bij ons terecht voor voice-overs in alle talen. Hierdoor maken wij het mogelijk om alle soorten audio- en videoproducties te voorzien van een professionele voice-over.

  Wat kunt u van ons verwachten?

  Het boeken van een voice-over hoeft niet moeilijk te zijn. Een ervaren bookingmanager helpt u graag bij het vinden van een stemacteur of voice-over die voldoet aan uw wensen. Door met ons in gesprek te gaan, zullen wij een selectie aan stemdemo’s voor u verzamelen. Luister de demo’s en kies de stem die het beste past bij uw wensen en ideeën. Een bookingmanager zorgt ervoor dat het boeken van de voice-over goed verloopt. Zo weet u zeker dat bijvoorbeeld een Noorse voice-over op het gewenste moment aanwezig is.

  Neem contact met ons op

  Wij zorgen ervoor dat het boeken van een voice-over goed verloopt door de hulp van een bookingmanager. Neem contact met ons op voor het inplannen van een kennismakingsafspraak. Tijdens dit gesprek zal een bookingmanager al uw wensen en ideeën noteren en de geschikte mensen selecteren. Voor het maken van een afspraak kunt u bellen naar +31 (0)35 672 60 60.