Voor alle stemmen
  Nationaal- en internationaal
  Voor al uw producties

  Een stemacteur vinden

  Een stemacteur vinden voor uw volgende project doet u met behulp van Multi-Voice in Hilversum. Ons bureau heeft jarenlange ervaring in het casten van stemmen. De stemacteurs in ons aanbod hebben een strenge selectie doorgaan. Hierdoor verzekeren wij u van kwaliteit en ervaring. Wij helpen u graag bij het vinden van een ervaren stemacteur voor uw project.

  Neem vrijblijvend contact met ons op:
  +31-(0) 35 672 60 60info@multi-voice.nl

  Wij helpen u een stemacteur vinden

  In ons uitgebreide aanbod vindt u voice-overs in alle talen. Aan de hand van uw wensen gaan wij op zoek naar stemmen die daar het beste bij passen. Natuurlijk houden wij hierbij ook rekening met de gewenste taal. Voor het vinden van de perfecte stemacteur, gaat een van onze bookingmanagers graag met u in gesprek. Wij verdelen alle stemmen in verschillende kleuren, waardoor wij u gemakkelijk een handvol stemdemo’s kunnen toesturen. U kunt bij ons terecht voor onder andere:

  Laat uw zoektocht naar een stemacteur bij ons eindigen

  Schakel onze hulp in voor het vinden van een stemacteur. U zult versteld staan van de grote hoeveelheid stemmen die wij in de jaren hebben mogen verzamelen. Voor het inplannen van een afspraak, om uw wensen te bespreken, kunt contact met ons opnemen. Wij zijn tevens telefonisch bereikbaar op +31 (0)35 672 60 60.