Voor alle stemmen
  Nationaal- en internationaal
  Voor al uw producties

  Ervaren stemacteur in het Italiaans

  Voor het inschakelen van een stemacteur voor een Italiaans project, kunt u terecht bij MultiVoice in Hilversum. Ons bureau met nationale en internationale stemmen voor het inspreken van reclames, video’s en andere opdrachten. Op basis van uw wensen zullen wij bekijken welke stemmen in ons portfolio geschikt zijn voor uw opdracht.

  Neem vrijblijvend contact met ons op:
  +31-(0) 35 672 60 60info@multi-voice.nl

  Uw opdracht laten inspreken door een stemacteur in het Italiaans

  Voor het inspreken van stemmen regelt u een stemacteur die vloeiend Italiaans spreekt. Wij bieden u enkel ervaren stemacteurs aan die uw opdracht op een professionele manier uitvoeren. Tevens kan een Italiaanse voice-over u voorzien van advies door verschillende manieren van intonatie en ritme uit te proberen. Onze bookingmanagers helpen u graag bij het vinden van een goede stemacteur. Zij stellen graag een selectie samen met demo’s die u kunt beluisteren, waardoor u zelf kunt kiezen welke stemacteur het gewenste Italiaans spreekt.

  Vind de ideale stem

  Wij hebben als castingbureau voor stemacteurs stemmen in diverse talen voor u. Schakel ons bedrijf in en wij vinden de ideale stemacteur, bijvoorbeeld voor uw opdracht in het Italiaans. Voor het aanvragen van stemdemo’s kunt u ons bellen op +31 (0)35 672 60 60 of een e-mail sturen naar info@multi-voice.nl. Wij staan u graag bij in uw zoektocht naar de ideale stem voor uw opdracht.