Voor alle stemmen
  Nationaal- en internationaal
  Voor al uw producties

  Voice-over voor een bedrijfsvideo

  Met een vakkundige voice-over voor uw bedrijfsvideo maakt u écht indruk! MultiVoice in Hilversum levert al tientallen jaren ervaren stemmen voor de meest uiteenlopende audio- en videoproducties in Nederland én het buitenland. Deze internationale aanpak zorgt er mede voor dat we uw bedrijfsvideo kunnen koppelen aan een binnenlandse of buitenlandse acteur die de taal spreekt van het land waarmee u zaken wilt doen.

  Neem vrijblijvend contact met ons op:
  +31-(0) 35 672 60 60info@multi-voice.nl

  Een overtuigende voice-over voor uw bedrijfsvideo

  Ongeacht of u ons voor een Nederlandstalige productie inzet of behoefte heeft aan een spreekstem in een andere taal, u rekent bij onze voice-over agency altijd op topkwaliteit. Onze jarenlange ervaring heeft ons onder meer geleerd dat een voice-over voor een bedrijfsvideo aan bepaalde criteria moet voldoen. Naast een kwalitatief goede stem is het bijvoorbeeld erg belangrijk dat de informatie over uw bedrijf geloofwaardig en serieus op de kijker overkomt. Wij hanteren een intern selectiebeleid om een zo goed mogelijke match te creëren tussen de stem van de voice-over en uw bedrijfsvideo. Na de eerste voorselectie presenteren we een aantal stemdemo’s, die volgens ons het best bij het videomateriaal passen. U maakt vervolgens een definitieve keuze welke Nederlandse voice-over u wilt voor uw bedrijfsvideo.

  Schakel ons in voor een professionele aanpak

  Maak tijdens een persoonlijk gesprek kennis met onze professionele aanpak om bedrijfsvideo’s van een hoogwaardige voice-over te voorzien. Neem hiervoor contact met ons op! Bel naar +31 (0)35 672 60 60 of stuur een e-mail naar info@multi-voice.nl. Wij maken het graag mogelijk om de perfecte voice-over voor uw bedrijfsvideo te realiseren.