Voor alle stemmen
  Nationaal- en internationaal
  Voor al uw producties

  Portugese voice-over

  U spreekt een breed publiek aan met een Portugese voice-over in uw audio- of videoproductie. In het stemmenaanbod van MultiVoice in Hilversum vindt u altijd een geschikte voice-over. Onze ervaren voice-overs zijn beschikbaar in verschillende talen, waaronder Portugees. Als u aan ons aangeeft waar u naar op zoek bent, zorgen wij voor geschikte kandidaten.

  Neem vrijblijvend contact met ons op:
  +31-(0) 35 672 60 60info@multi-voice.nl

  Een Portugese voice-over vinden zonder zelf op zoek te gaan

  Heeft u de tijd niet om op zoek te gaan naar een Portugese voice-over? Als u onze hulp inschakelt, komt dit helemaal goed. Wij hebben het zoekproces naar een voice-over die Portugees spreekt namelijk al voor u doorlopen. Met een strenge selectieprocedure selecteren wij enkel professionele stemacteurs die ervoor zorgen dat u met uw productie het beste eindresultaat behaalt. Onze voice-overs hebben voldoende kennis en ervaring, zodat ze met u kunnen meedenken over ritme, timing en bruikbare suggesties op redactioneel gebied. Bovendien kunnen onze voice-overs overtuigen en zich inleven in uw verhaal dat in het Portugees verteld wordt. Hierdoor wordt de gewenste tekst vol passie verteld door een Portugese stemacteur.

  Vraag een afspraak met ons aan

  Als u door een Portugese voice-over stemmen wilt laten inspreken in uw nieuwste videoproject, helpen wij u graag. Beluister de stemdemo’s van onze voice-overs in het Portugees en kies de stem die het beste bij uw project past. Wij zullen deze stemacteur(s) vervolgens voor u boeken, zodat u met diegene een voice-over kunt opnemen. Plan een afspraak in met een van onze managers door contact met ons op te nemen. U belt ons op +31 (0)35 672 60 60 of u stuurt een e-mail naar info@multi-voice.nl.