Voor alle stemmen
  Nationaal- en internationaal
  Voor al uw producties

  Stemacteur in vloeiend Engels

  Schakel een stemacteur in voor het inspreken van een vertaling in het Engels. MultiVoice in Hilversum regelt graag voor u een ervaren en professionele stemacteur die uw teksten in het Engels kan inspreken. In ons portfolio vindt u gegarandeerd een stem die aansluit op uw wensen. Laat onze bookingmanagers u helpen bij het vinden van een geschikte stem.

  Neem vrijblijvend contact met ons op:
  +31-(0) 35 672 60 60info@multi-voice.nl

  Waarvoor kunt u een stemacteur die Engels spreekt inschakelen?

  Een stemacteur die Engels spreekt binnen ons aanbod is in te schakelen voor verschillende opdrachten. Wij delen onze Engelse voice-overs in kleuren in. Deze kleuren zijn gebaseerd op het type stem. Afhankelijk van uw wensen helpen wij u, door middel van het toesturen van stemdemo’s, bij het vinden van een stemacteur. Door het beluisteren van de toegestuurde stemdemo’s kunt u zelf bepalen welke stem het beste aansluit op uw project. Wij nemen vervolgens het werk van u over en zorgen ervoor dat er een afspraak gemaakt wordt met de stemacteur die de gewenste tekst in het Engels zal inspreken.

  Geef uw wensen aan ons door

  Op het moment dat u op zoek bent naar een stemacteur voor een tekst in het Engels, dan helpen wij u graag verder. Wij beschikken over tientallen stemmen, waardoor u gegarandeerd vindt wat u zoekt. Geef uw wensen aan ons door. Dit doet u door contact met ons op te nemen en een e-mail te sturen naar info@multi-voice.nl of te bellen naar +31 (0)35 672 60 60.