Voor alle stemmen
  Nationaal- en internationaal
  Voor al uw producties

  Vlaamse voice-over

  Voor sommige projecten kan een Vlaamse voice-over ten opzichte van een Hollandse voice-over écht het verschil maken. Bij MultiVoice uit Hilversum vindt u professionele stemacteurs voor beide talen. Dankzij onze strenge selectieprocedure kiest u bij ons enkel uit professionals die voldoen aan al onze strenge eisen. Onze bookingmanagers denken graag met u mee om een zo goed mogelijk eindresultaat te behalen voor uw audio- of videoproductie.

  Neem vrijblijvend contact met ons op:
  +31-(0) 35 672 60 60info@multi-voice.nl

  Een Vlaamse voice-over inschakelen voor uw audioproject

  Bent u benieuwd waar een Vlaamse voice-over op beoordeeld wordt voordat hij of zij kan worden toegevoegd aan ons uitgebreide stemmenaanbod? Iedere stemacteur die zich bij ons aanmeldt, ongeacht welke taal diegene spreekt, ondergaat een strenge stemtest. Hierbij letten we op het inlevingsvermogen en de veelzijdigheid van de Vlaamse stemacteur. Ook oordelen we over de beheersing van de spreekstijlen en het redactioneel inzicht van onze binnen- en buitenlandse voice-overs. Daarnaast beschikken wij over diverse Franse stemacteurs of -actrices om uw audioproject in te spreken. Hierdoor zorgt u ervoor dat uw project geschikt is voor het gehele land. Zo kunt u het uiterste halen uit uw campagne.

  Ontdek onze professionele stemmen

  Als u graag een Nederlandse of een Vlaamse voice-over inschakelt voor uw audio- of videoproductie, neem dan contact op met ons bedrijf. U hoeft zelf niet meer op zoek naar een geschikte stem voor uw project. Dat hebben wij namelijk al voor u gedaan. U hoeft enkel te luisteren naar stemdemo’s en uw favoriete stemacteur(s) te kiezen. Neem contact met ons op door te bellen naar +31 (0)35 672 60 60 of een e-mail te sturen naar info@multi-voice.nl.