Voor alle stemmen
  Nationaal- en internationaal
  Voor al uw producties

  Een Russische voice-over

  Een Russische voice-over helpt u bij het bereiken van een breed publiek. MultiVoice uit Hilversum helpt u bij het vinden van een geschikte voice-over in diverse talen. Wij werken samen met een scala aan professionele stemacteurs en we hebben een servicegerichte aanpak. Het leveren van kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandeel. U vindt in ons stemmenaanbod altijd een geschikte stemacteur.

  Neem vrijblijvend contact met ons op:
  +31-(0) 35 672 60 60info@multi-voice.nl

  Stemdemo’s luisteren voor een professionele Russische voice-over

  Als u reclame wilt maken in Rusland, is het handig om een Russische voice-over in te schakelen voor uw reclames. Door onze strenge selectieprocedure selecteren wij enkel de beste stemmen. Daarom kiest u bij onze voice-over agency altijd een professionele stemacteur die uw project tot een succes maakt. U geeft bij ons aan waar de ideale stem voor uw Russische voice-over aan moet voldoen en wij bieden u diverse stemdemo’s aan van Russische stemacteurs, die deze eigenschappen bezitten. Als u een geschikte stem kiest, boeken wij de voice-over voor u in. Zo weet u zeker dat de voice-over voorbereid is, voordat de tekst in het Russisch wordt ingesproken.

  Kies een geschikte stemacteur

  Een Russische voice-over die u vindt via onze bookingmanagers voldoet aan al uw eisen. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor een Engelse voice-over. Natuurlijk beschikken wij ook over een Nederlandse stemacteur. Wij hebben in ons stemmenaanbod namelijk zowel buitenlandse als Nederlandse stemacteurs. Wilt u onze hulp inschakelen bij het vinden van een geschikte voice-over? Neem contact met ons op door te bellen naar +31 (0)35 672 60 60 of een e-mail te sturen naar info@multi-voice.nl.