Voor alle stemmen
  Nationaal- en internationaal
  Voor al uw producties

  Italiaanse voice-over

  Zoekt u een kwalitatieve Italiaanse voice-over? Bij MultiVoice in Hilversum vindt u voice-overs voor verschillende talen. U bent er bij dit castingbureau van verzekerd dat u professionele en ervaren voice-overs vindt die passen bij uw project. In ons portfolio vindt u stemdemo’s van stemacteurs geschikt voor iedere toepassing.

  Neem vrijblijvend contact met ons op:
  +31-(0) 35 672 60 60info@multi-voice.nl

  Een Italiaanse voice-over inschakelen voor verschillende doeleinden

  Waar heeft u een Italiaanse voice-over voor nodig? Wilt u een enerverende stem gebruiken voor uw reclame? Of zoekt u iemand met rustige stem voor uw bedrijfsvideo? Wij hebben in ons stemmenaanbod voor allerlei toepassingen een geschikte Italiaanse of Portugese stemacteur. De beheersing van verschillende spreekstijlen is een van de punten waar wij op beoordelen wanneer een stemacteur zich bij ons aanmeldt. Verder testen we het inlevingsvermogen, de veelzijdigheid en het redactioneel inzicht van de stemacteur in het Italiaans.

  Zo huurt u een voice-over in voor een tekst in het Italiaans

  Laat uw ideeën en wensen weten voor uw audio- of videocampagne aan ons weten en wij verzamelen geschikte Italiaanse voice-overs. Door naar een stemdemo te luisteren van een voice-over in het Italiaans, kiest u zelf de stem die het beste aansluit op uw wensen. Wij zorgen ervoor dat het boeken van de voice-over in goede lijnen verloopt. Zit er geen geschikte match tussen? Dan organiseren wij graag een voice-over casting op maat.

  Kies uw favoriet uit onze stemdemo’s

  Nadat u aan ons uw richtlijnen voor een Italiaanse voice-over heeft doorgegeven, gaan wij in ons portfolio aan stemmen op zoek naar stemdemo’s die geschikt zijn voor uw project. Na het beluisteren van deze demo’s kiest u uw favoriet, waarna wij deze stemacteur(s) voor u inplannen. Voor meer informatie over bijvoorbeeld een Poolse voice-over, neemt u eenvoudig contact met ons op door te e-mailen naar info@multi-voice.nl of te bellen naar +31 (0)35 672 60 60.