Voor alle stemmen
  Nationaal- en internationaal
  Voor al uw producties

  Een stemacteur voor een opdracht in het Duits

  In het portfolio van MultiVoice in Hilversum vindt u gegarandeerd een stemacteur die vloeiend Duits spreekt. Wij zijn al jaren actief in het verzamelen van voice-overs en stemacteurs in vele verschillende talen. Door ons bedrijf in te schakelen wordt u in een mum van tijd voorzien van een stemacteur die de gewenste tekst in vloeiend Duits kan inspreken met de intonatie en passie die u wenst.

  Neem vrijblijvend contact met ons op:
  +31-(0) 35 672 60 60info@multi-voice.nl

  Een Duits sprekende stemacteur voor uw audio- of videoproductie

  Staat uw bedrijf op het punt een internationale stap naar Duitsland te maken, en bent u op zoek naar een stemacteur die uw bedrijfsvideo kan inspreken in het Duits? Dan helpen wij u graag verder! In ons uitgebreide portfolio hebben wij door de jaren heen vele professionele voice-overs en stemacteurs mogen verzamelen. Het grote voordeel van het boeken van een stemacteur via onze organisatie is, dat wij al het voorbereidende werk al voor u hebben gedaan. Door middel van audities hebben wij enkel de beste stemacteurs in huis, die vloeiend Duits spreken. Zo heeft u de beschikking tot de beste Duitse voice-over van het land.

  Vraag stemdemo’s bij ons aan

  Heeft u interesse in het huren van een stemacteur voor het inspreken van een tekst in het Duits? Vraag dan via onze bookingmanagers enkele stemdemo’s aan. U kunt zo luisteren en kiezen welke stem het beste past bij uw wensen. Neem voor het aanvragen van de demo’s contact met ons op door te bellen naar +31 (0)35 672 60 60.