Voor alle stemmen
  Nationaal- en internationaal
  Voor al uw producties

  Een voice-over in het Maltees

  Bent u op zoek naar een voice-over die een tekst in het Maltees kan inspreken? MultiVoice in Hilversum helpt u graag verder. Al jaren voorzien wij audio- en videoprojecten van geschikte voice-overs. Denk hierbij aan het inspreken van bedrijfsvideo’s, reclames voorzien van een stem of het inspreken van een radiospot. Voor al uw projecten hebben wij de perfecte stem!

  Neem vrijblijvend contact met ons op:
  +31-(0) 35 672 60 60info@multi-voice.nl

  De perfecte voice-over in het Maltees vindt u in ons portfolio

  Een audio- of videoproject is niet compleet zonder een goede voice-over. Wij beschikken over voice-overs in alle talen, waaronder Maltees. In ons portfolio vindt u een voice-over terug die al eerdere opdrachten in het Maltees heeft uitgevoerd. Hierdoor krijgt u de mogelijkheid om een professionele voice-over in te huren. Door contact met ons op te nemen gaan wij voor u aan de slag om een geselecteerd aantal stemdemo’s te verzamelen. In deze demo’s hoort u de stem van een Maltese stemacteur. Aan de hand van de demo’s kiest u zelf welke stem u het beste vindt passen bij uw project.

  Voorzie uw project van een passende stem

  De perfecte voice-over die vloeiend Maltees spreekt, vindt u in het portfolio van ons bedrijf. Al jaren zetten wij ons in om projecten succesvol te maken door de perfecte voice-over te vinden. Schakel ons in als u op zoek bent naar een voice-over voor een tekst in het Maltees. Bel naar +31 (0)35 672 60 60 of stuur een e-mail naar info@multi-voice.nl.