Voor alle stemmen
  Nationaal- en internationaal
  Voor al uw producties

  Een stemacteur voor een Nederlands project

  Voor het inhuren van een ervaren stemacteur voor een Nederlands project helpt MultiVoice in Hilversum u graag verder. Wij hebben een uitgebreid aanbod van diverse stemmen in verschillende talen. Hierdoor hebben wij voor ieder type project een stem die er ideaal op aansluit. Door onze selectie aan demo’s te beluisteren kiest u zelf de stem voor uw volgende project.

  Neem vrijblijvend contact met ons op:
  +31-(0) 35 672 60 60info@multi-voice.nl

  Uw project wordt door een stemacteur in goed Nederlands ingesproken

  Heeft u een nieuw project op de planning staan en bent u hiervoor op zoek naar een stemacteur die de tekst in het Nederlands kan inspreken? Onze bookingmanagers helpen u graag verder. Wij beschikken over ervaren Nederlandse voice-overs die u kunt inhuren voor verschillende projecten. Aan de hand van uw wensen selecteren wij een aantal stemdemo’s die aansluiten op hetgeen dat u zoekt. Daarnaast is het mogelijk om een voice-over casting op maat te laten uitvoeren. Hierin gaan wij op zoek naar een geschikte stem voor uw volgende project.

  Schakel de hulp van een specialist in

  Wij helpen u graag verder als ervaren stem agency. Binnen ons aanbod aan stemmen vindt u gegarandeerd een stemacteur voor uw project of tekst in het Nederlands. Bekijk onze producties om een impressie te krijgen van wat er mogelijk is. Stuur bij vragen of voor het aanvragen van stemdemo’s een e-mail naar info@multi-voice.nl of bel +31 (0)35 672 60 60.