Voor alle stemmen
  Nationaal- en internationaal
  Voor al uw producties

  Een stemacteur voor een Vlaams project

  Wilt u graag een ervaren stemacteur inschakelen voor een Vlaams project? MultiVoice in Hilversum heeft wat u zoekt. Wij zijn al jarenlang actief in de wereld van televisie, radio en reclame als het gaat om het opnemen van teksten en stemmen. Zo kunt u met onze hulp uw audio- of videoproject voorzien van een professionele stem.

  Neem vrijblijvend contact met ons op:
  +31-(0) 35 672 60 60info@multi-voice.nl

  Laat een vakkundige stemacteur de tekst in het Vlaams inspreken

  Wilt u een echte connectie maken met uw klanten in België? Laat dan uw bedrijfsvideo inspreken door een stemacteur in het Vlaams. Wij helpen u graag bij het regelen van een geschikte stem voor uw audio- of videoproject. Ons stemmenbureau heeft door de jaren heen vele verschillende stemmen verzameld voor diverse doeleinde. Zo kunt u met gemak een Vlaamse voice-over inhuren voor het inspreken van een reclamespot of radioreclame.

  Vind met onze hulp de perfecte stem

  Door een buitenlandse voice-over in te schakelen vergroot u de kans op een succesvol project. Een Vlaams sprekende stemacteur helpt u graag door eventuele tips te geven. Dit kan zijn door het ritme, de intonatie of het gevoel achter de boodschap aan te passen. Kom met ons bedrijf in contact door te bellen naar +31 (0)35 672 60 60.