Voor alle stemmen
  Nationaal- en internationaal
  Voor al uw producties

  Een stemacteur die perfect Spaans spreekt

  Straal een professionele uitstraling uit door een stemacteur in te huren die uw opdracht in vloeiend Spaans inspreekt. Multi-Voice in Hilversum is hét bedrijf voor het inhuren van stemacteurs of voice-overs. Wij beschikken over een breed portfolio met diverse typen stemmen, waardoor u gegarandeerd een geschikte stem vindt die aan uw wensen voldoet.

  Neem vrijblijvend contact met ons op:
  +31-(0) 35 672 60 60info@multi-voice.nl

  Een stemacteur uit ons portfolio spreekt zonder moeite de gewenste tekst in het Spaans in

  De stemmen die u terugvindt in het portfolio van ons voice-over bureau, zijn onder andere van Spaans sprekende stemacteurs. U kunt er op vertrouwen dat u een uiterst geschikte stem vindt voor uw reclame, bedrijfsvideo of ander audio-/videoproject in ons aanbod. Wij helpen u graag bij het vinden van een geschikte Spaanse voice-over. Door uw wensen bij ons aan te geven, gaan wij op zoek naar stemmen die daar aan voldoen. Als u een voice-over voor een reclame heeft gekozen, zorgen wij ervoor dat de desbetreffende persoon op de afgesproken tijd en datum op de juiste locatie is.

  Schakel de hulp in van ons bureau

  Laat ons u helpen bij het regelen van een stemacteur met Spaans als moedertaal voor uw volgende opdracht. Wij laten u graag inspireren met onze eerdere producties. Heeft u vragen over onze diensten of wilt u graag demo’s ontvangen van verschillende stemmen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar op +31 (0)35 672 60 60.