Voor alle stemmen
  Nationaal- en internationaal
  Voor al uw producties

  Stemacteur met Russisch als moedertaal

  Wilt u een stemacteur inschakelen die Russisch als moedertaal heeft? Dan helpt Multi-Voice uit Hilversum u graag verder. Ons bureau heeft jarenlange ervaring in het regelen van voice-overs en stemacteurs voor verschillende projecten. Denk hierbij aan projecten voor radio, reclames en televisie.

  Neem vrijblijvend contact met ons op:
  +31-(0) 35 672 60 60info@multi-voice.nl

  Uw bedrijfsvideo laten inspreken door een stemacteur in het Russisch

  Heeft u plannen om met uw bedrijf internationaal te gaan en bent u hiervoor op zoek naar een stemacteur die Russisch spreekt? Wij helpen u graag bij het vinden van een geschikte voice-over voor een bedrijfsvideo of reclamespot. De Russische voice-overs die u bij ons kunt inhuren hebben een aantal testen ondergaan, waarin zij opdrachten hebben moeten uitvoeren. Aan de hand van de resultaten van deze opdrachten bepalen wij wie er wel en niet in ons portfolio van stemmen terecht komen. Door de strenge selectie die wij uitvoeren, garanderen wij de beste stemacteur voor uw opdracht in het Russisch.

  Huur een ervaren stem in

  Bij onze voice-over agency kunt u terecht op het moment dat u een ervaren stemacteur zoekt met Russisch als moedertaal. Onze specialisten gaan aan de hand van uw wensen op zoek naar geschrikte stemmen. Hiervan ontvangt u stemdemo’s, waaruit u uiteindelijk de gewenste stem kiest. Neem contact met ons op voor het bespreken van uw wensen. Dit kan door te bellen naar +31 (0)35 672 60 60.