Voor alle stemmen
  Nationaal- en internationaal
  Voor al uw producties

  Stemacteur voor een Pools project

  Wilt u voor uw project een stemacteur inschakelen die de gewenste tekst in het Pools kan inspreken? MultiVoice in Hilversum heeft jarenlange ervaring in het casten van stemacteurs voor projecten op televisie, radio of bedrijfsvideo’s. Door de wensen kenbaar te maken bij een van onze bookingmanagers, zorgen wij ervoor dat u in het bezit komt van een selectie aan stemdemo’s.

  Neem vrijblijvend contact met ons op:
  +31-(0) 35 672 60 60info@multi-voice.nl

  Hoe schakelt u de hulp van een stemacteur in voor uw project in het Pools?

  Voor het boeken van een voice-over of stemacteur in het Pools, schakelt u de hulp van een bookingmanager in. Door met hem of haar in gesprek te gaan, worden uw wensen op een rijtje gezet. Aan de hand hiervan gaan wij voor u aan de slag om een aantal stemdemo’s te selecteren die voldoen aan uw wensen. Door de demo’s te beluisteren kunt u zelf kiezen welke stemacteur u het meest geschikt vindt voor uw project in het Pools. De Poolse voice-over die u uitkiest, wordt door ons geboekt en wij zorgen ervoor dat hij of zij aanwezig is op het afgesproken moment. Het inspreken van stemmen kan bij ons op locatie gebeuren, maar het is ook zeker mogelijk om dit in een externe studio te doen.

  Maak van uw project een succes

  Behaal het gewenste resultaat door een ervaren stemacteur in te schakelen voor uw project in het Pools. Wij beschikken over vele verschillende stemmen, waardoor u gegarandeerd een geschikte stem vindt voor uw project. Ga met ons in gesprek om uw wensen helder te maken. Wij zijn voor het maken van een afspraak telefonisch bereikbaar op +31 (0)35 672 60 60 of e-mail naar info@multi-voice.nl.