Voor alle stemmen
  Nationaal- en internationaal
  Voor al uw producties

  Een stemacteur voor de taal Frans

  Heeft u een tekst die u wilt laten inspreken door een stemacteur in het Frans? MultiVoice in Hilversum helpt u graag bij het vinden van een geschikte stem. Met onze jarenlange ervaring en het grote portfolio dat wij ondertussen hebben mogen opbouwen, hebben wij gegarandeerd een stem die aan uw wensen voldoet.

  Neem vrijblijvend contact met ons op:
  +31-(0) 35 672 60 60info@multi-voice.nl

  Het voordeel van een stemacteur die vloeiend Frans spreekt

  Het grote voordeel dat u ervaart van een stemacteur die vloeiend Frans spreekt is, dat de desbetreffende persoon geen moeite heeft met uitspreken van de tekst. Hierdoor wordt de intonatie goed uitgevoerd en wordt uw bericht op de juiste wijze ingesproken. Het opnemen van een voice-over door een stemacteur in het Frans kan bij ons op locatie of in een door u gekozen studio worden uitgevoerd. Een Franse voice-over kan op meerdere manieren ingezet worden. Denk hierbij aan het opnemen van audio- of videoprojecten, maar ook aan het inspreken van boeken.

  Laat ons de perfecte stem voor u vinden

  Schakel ons voice-over bureau in voor het vinden van een geschikte voice-over. Zo is het regelen van een stemacteur voor uw opdracht in het Frans een stuk gemakkelijker. Onze producties geven u een impressie van wat er mogelijk is door een stemacteur bij ons te huren. Voor het maken van een kennismakingsgesprek kunt u ons bellen op +31 (0)35 672 60 60 of e-mail naar info@multi-voice.nl.