Voor alle stemmen
  Nationaal- en internationaal
  Voor al uw producties

  Voice-over in Nederland

  Voor het opnemen van de beste voice-over van Nederland helpt MultiVoice in Hilversum u graag verder. We bieden onze klanten uitsluitend stemmen van topniveau aan. Daarnaast bemiddelen wij niet alleen maar tussen stemacteurs en opdrachtgevers, maar hebben we ook de noodzakelijke techniek en expertise in huis waardoor het intern opnemen van een voice-over professioneel wordt afgehandeld. Daarnaast denken we graag met onze opdrachtgevers mee om gezamenlijk het beste resultaat op het vlak van audio of video af te leveren.

  Neem vrijblijvend contact met ons op:
  +31-(0) 35 672 60 60info@multi-voice.nl

  Schakel de beste voice-over van Nederland in voor uw project

  Onze voice-over agency levert al tientallen jaren ervaren stemmen voor allerlei verschillende audio- en videoproducties in binnen- en buitenland. Wij leveren aan al onze klanten een hoge kwaliteit en dit mag u ook zeker verwachten van de stemmen die wij aanbieden. Wilt u dat wij een voice-over opnemen voor uw project met een stemacteur die aan uw wensen voldoet? Wij maken dit voor u mogelijk. Het opnemen van een voice-over wordt op een uiterst professionele manier uitgevoerd. Talloze opdrachtgevers op het vlak van radio, televisie en reclame, vertrouwen mede om die reden al vele jaren op de dienstverlening van ons bedrijf.

  Vraag ons om hulp bij het opnemen van een voice-over

  Wilt u weten wie de beste voice-over is voor uw project? Luister dan naar een aantal van onze passende stemdemo’s van onze Nederlandse stemacteurs. Als u een keuze hebt gemaakt, boeken wij zo snel mogelijk de betreffende stemacteur(s) voor u, zodat we snel aan de slag kunnen met het opnemen van de voice-over. We zijn ervan overtuigd dat u meer dan tevreden zult zijn over de kwaliteit en service die wij u bieden. Wilt u meer informatie over de brede waaier aan nationale én internationale mogelijkheden die we u op het vlak van audio- en videoproducties kunnen bieden? Neem dan contact met ons op via info@multi-voice.nl.