Voor alle stemmen
  Nationaal- en internationaal
  Voor al uw producties

  Een voice-over casting op maat

  MultiVoice in Hilversum staat voor u klaar als u een voice-over casting op maat wilt uitvoeren. Ons bureau heeft jarenlange ervaring in het casten van stemmen voor audio- en videoproducties voor onder andere radio, televisie en bedrijfsvideo’s. Wij helpen u graag bij uw zoektocht naar het vinden van de perfecte stem.

  Neem vrijblijvend contact met ons op:
  +31-(0) 35 672 60 60info@multi-voice.nl

  Wat kunt u verwachten van een voice-over casting op maat?

  Roep de hulp in van ons stemcastingbureau voor een voice-over casting op maat. Tijdens de casting gaan we op zoek naar mensen die voldoen aan de wensen voor uw productie. Tevens bekijken wij ons huidige aanbod en maken een selectie voor u. Het inspreken van stemmen is niet voor iedereen weggelegd, daarom laten wij iedereen die zich heeft aangemeld verschillende opdrachten uitvoeren. Aan de hand van de resultaten bepalen wij of iemand in ons porfolio terecht komt en geschikt is voor uw productie. Het opnemen van een Nederlandse voice-over is mogelijk bij ons op locatie of in een geselecteerde studio elders. U kunt een voice-over casting op maat aanvragen voor onder andere:

  Vind een geschikte stem voor uw productie

  Door een voice-over op maat aan te vragen aan ons bedrijf zorgen wij ervoor dat u wordt voorzien van een kwalitatieve voice-over. U komt in contact met een bookingmanager die de voice-over regelt voor uw project. Vraag stemdemo’s aan en maak van uw volgende audio- en/of videoproject een groot succes. Bel naar +31 (0)35 672 60 60 of stuur een e-mail naar info@multi-voice.nl.