Voor alle stemmen
  Nationaal- en internationaal
  Voor al uw producties

  Een stemacteur voor een tekst in het Portugees

  Multi-Voice in Hilversum helpt u graag bij het vinden van een geschikte stemacteur die een tekst in het Portugees kan inspreken. Wij regelen al jaren stemacteurs en voice-overs voor bedrijven, televisie- en radio-opdrachten. Het maakt niet uit waarvoor u een stemacteur nodig heeft, wij beschikken over acteurs die vloeiend Portugees spreken.

  Neem vrijblijvend contact met ons op:
  +31-(0) 35 672 60 60info@multi-voice.nl

  Wij regelen een stemacteur die vloeiend Portugees spreekt

  De meeste stemacteurs die u in ons portfolio terugvindt hebben Portugees als moedertaal. Hierdoor voelen zij zich erg comfortabel om tekst in te spreken. Daarnaast kunnen zij u tips en tricks geven en zorgen ervoor dat het tempo en de articulatie van woorden goed uitgevoerd wordt. Voordat een stemacteur bij ons in het portfolio komt, ondergaan zij een strenge stemmencasting. Hierin kijken wij naar verschillende punten, waaronder de intonatie, het inlevingsgevoel en de articulatie. Van iedere Portugese voice-over hebben wij een stemdemo, die u kunt beluisteren als u interesse heeft in het inhuren van een stemacteur.

  Vraag verschillende stemdemo’s aan

  Voor het inhuren van de beste stemacteur die vloeiend Portugees spreekt, schakelt u onze hulp in. Wij helpen u graag bij het vinden van een goede stemacteur. Bespreek uw wensen tijdens een kennismakingsgesprek en ontvang stemdemo’s die daarop aansluiten. Voor het inplannen van een afspraak neem u contact met ons op door te bellen naar +31 (0)35 672 60 60.