Voor alle stemmen
  Nationaal- en internationaal
  Voor al uw producties

  De perfecte stemacteur via ons bureau

  MultiVoice in Hilversum is hét bureau waar u binnen een groot portfolio aan stemmen de perfecte stemacteur gaat vinden en kunt boeken voor het inspreken van uw audio- en videoproducties. De standaard die ons bureau voor stemmen hanteert is namelijk erg hoog. Dat is natuurlijk niet zo vreemd! Talloze prominente klanten op het vlak van radio, tv en reclame maken tenslotte geregeld gebruik van de stemacteurs in alle talen die we bij ons bureau in het portfolio hebben staan. Dat doen ze omdat ze zeker weten dat elke stemacteur, die bij ons bureau te boeken is, in staat is om subliem werk af te leveren.

  Neem vrijblijvend contact met ons op:
  +31-(0) 35 672 60 60info@multi-voice.nl

  Vind bij ons bureau een stemacteur van topniveau

  Wij garanderen onze klanten een hoge kwaliteitsstandaard. Dit komt doordat we als bureau een stemacteur pas aan ons stemmenbestand toevoegen, als gebleken is dat hij of zij ook echt aan de gewenste kwaliteit kan voldoen. Hierdoor bent u verzekerd van een professionele voice-over. Als een nieuwe stemacteur ons bureau benadert voor aanmelding, verwijzen we hem of haar altijd eerst door naar onze stemtest, die in alle talen kan worden uitgevoerd. Tijdens dit soort tests checkt een medewerker van ons bureau de stemmen van de acteurs op onder meer helderheid, leesvaardigheid en intonatie. Uiteraard wordt van de volledige test een audio-opname gemaakt, die vervolgens deel uitmaakt van een interne periodieke luistersessie bij MultiVoice. Tijdens deze sessie bepalen we dan wie in aanmerking komt voor een intakegesprek voor uw klus. Zo bent u verzekerd van een stemacteur die in alle talen de gewenste tekst kan inspreken. Het is vervolgens aan u welke stemacteur u wilt boeken voor de klus. Dit kan bijvoorbeeld een voice-over voor Nederland zijn.

  Schakel de beste stemmen van ons bureau in

  De stemmen die multi-inzetbaar zijn voor onze opdrachtgevers zijn altijd gewenst bij ons bureau; daarom geven we iedere stemacteur graag een kans tijdens de stemtest in alle talen die de buitenlandse voice-over spreekt. Bent u op zoek naar een goede stemacteur en wilt u ons bureau inzetten om de perfecte match te vinden en te boeken? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0)35 672 60 60 of stuur een e-mail naar info@multi-voice.nl voor meer informatie.