Voor alle stemmen
  Nationaal- en internationaal
  Voor al uw producties

  Een Maltees sprekende stemacteur

  In het portfolio van MultiVoice in Hilversum vindt u een stemacteur die vloeiend Maltees spreekt. Dit is ideaal op het moment dat u een tekst voor de radio, televisie, reclame of bedrijfsfilm wilt laten inspreken. Onze bookingmanagers stellen graag een overzicht samen met stemdemo’s waaruit u kunt kiezen.

  Neem vrijblijvend contact met ons op:
  +31-(0) 35 672 60 60info@multi-voice.nl

  Laat een ervaren stemacteur uw project in het Maltees inspreken

  Bij ons internationale stemmenbureau heeft u keuze uit een scala aan stemacteurs die vloeiend Maltees spreken. Hierdoor wordt het regelen van een goede Maltese voice-over een stuk eenvoudiger. Het aanbod aan stemmen die u in ons portfolio vindt zijn namelijk, voordat zij in ons portfolio terecht zijn gekomen, door een strenge stemmencasting gegaan. Met deze casting zorgen wij ervoor dat u enkel de beste Maltees sprekende stemacteurs krijgt. Door uw wensen aan ons door te geven bekijken wij welke stemmen daar het beste op aansluiten. U ontvangt van ons een aantal stemdemo’s in de taal naar keuze. Hierdoor kunt u zelf horen en kiezen welke stem het beste voldoet aan uw wensen. Wij zullen ervoor zorgen dat het boeken van een stemacteur succesvol verloopt.

  Maak kennis met onze stemmen

  Schakel ons in voor het regelen van een stemacteur voor het inspreken van een tekst in het Maltees. Ongeacht voor welk project u een stemacteur nodig heeft, wij helpen u graag bij het vinden van een geschikte stem. Neem contact met ons op voor het ontvangen van stemdemo’s. Dit doet u door te bellen naar +31 (0)35 672 60 60.