Je terugbelverzoek wordt verzonden...

Er is iets fout gegaan. Zou je het nog een keer willen proberen?

We nemen z.s.m. contact met je op!

De juiste stem voor elke productie

De ervaren voice-overs van MultiVoice kunnen zich inleven in uw verhaal. Zij overtuigen en zorgen dat uw boodschap overkomt. Een half woord van de regie is voor hen voldoende om te begrijpen welke toon u bedoelt. Onze voice-overs denken met u mee over ritme en timing. En natuurlijk doen ze ook bruikbare suggesties op redactioneel gebied.

Het kleurensysteem

Casting op maat

Meld je aan!

MultiVoice heeft al haar stemmen gekoppeld aan een kleur. Zo vindt u nog sneller de juiste stem voor uw productie.

Wilt u fragmenten horen
of wilt u direct een boeking plaatsen, neem dan contact op met één van onze bookingmanagers.

Jouw stem op radio en tv? Lees hier hoe je je kunt aanmelden.

Het kleurensysteem

Kleur & Emoties

We gebruiken vaak kleuren om gemoedstoestanden aan te duiden. Zo geeft rood je een gevoel van intimiteit, energie en passie. Oranje geeft een gevoel van saamhorigheid. Geel maakt je vrolijk. Je creëert rust met neutrale kleuren als beige, grijs, wit, zwart en bruin.

Koele kleuren als turquoise, blauw en groen werken verfrissend. Ze zijn ontspannend en geven je het gevoel van ruimte. Roze, lila en violet zijn zoete kleuren en versterken je intuïtie.
Kortom, kleuren hebben effect op je emoties.

 

Het kleurensysteem

MultiVoice heeft al haar stemmen gekoppeld aan een kleur. Deze sluit aan bij de specifieke kenmerken van het stemgeluid. Zo ziet u in één oogopslag wat het timbre van een bepaalde stem is. Ons kleurensysteem wordt ook door andere organisaties gebruikt, o.a. door de VRT.

Snel een casting op maat

Vul dit formulier in, met zoveel mogelijk details over uw project of productie.

Na ontvangst mailen wij u direct een stemmenselectie op maat. U kunt ons natuurlijk ook bellen voor een persoonlijk advies.

 

Wilt u fragmenten horen of wilt u direct een boeking plaatsen, neem dan contact op met één van onze bookingmanagers.

 

T +31-(0)35 672 60 60

E book@multi-voice.nl

Meld je aan voor een stemtest

Is bewust communiceren met je stem jouw tweede natuur en heb je professionele microfoonervaring? Misschien is jouw stem een aanvulling op ons stemaanbod. Alle stemaanbieders kunnen een stemtest doen. Klik hier voor meer informatie over onze selectieprocedure. Wij zoeken stemaanbieders in alle talen.